پنج شنبه , اردیبهشت ۶ ۱۴۰۳

ژنراتور برق خانگی

ژنراتور برق خانگی : موتور برق یا ژنراتور برق چیست و چه کاربردهایی دارند ؟

موتور برق الکتریکی یا مولد الکتریکی برق ، دستگاهی است که انرژی مکانیکی حاصل از سوخت گاز یا بنزین و گازوئیل موتور را به انرژی الکتریسیته تبدیل می کند . البته موتور برق الکتریکی همان موتور ژنراتور است که اصطلاحا در بازار به ژنراتورهای کوچک هواخنک و پرتابل اطلاق می شود.

کاربرد موتور برق اضطراری :

موتور برق ها با کاربری های مختلف ارایه می شوند، از جمله در صنعت و کارخانه ها ، بیمارستان و مراکز مهم حیاتی و علاوه بر آن موتور برق در مصارف خانگی و کوچک نیز استفاده می شود.
به طور کلی می توان در هر مکانی که نیاز به برق می باشد و برق شهری در دسترس نیست از ژنراتور برق استفاده کرد به عنوان مثال :
در مراکز صنعتی، بیمارستان ها، هتل ها ، ادارات دولتی، در هنگام رفتن برق و همینظور وسایل نقلیه نظیر قطار و کشتی که در حال حرکت هستند و حتی درمنازل برای تامین انرژی در مواقع ضروری موتور برق کاربرد دارد.
فروش موتور برق جهت مصارف خانگی، ویلا، ساختمان، بیمارستان ها، بانک ها و مراکز مهم امنیتی، دیتا سنترها، سرورها، کارگاهی، مصارف اضطراری، موتور برق کوچک، کیفی، کارخانه و کارگاه، جهت امداد و نجات، ژنراتورهای کوچک قابل حمل و پرتابل، با سوخت گازی و بنزینی، دیزلی، اینورتر دار، چینی، ژاپنی، اروپایی، بهترین موتور برق و موتور برق ارزان و با کیفیت

کاربردهای دیگر موتوربرق ها شامل استفاده و برق رسانی به پمپ های مختلف آب ،کفکش ها ،استفاده برای الکترو موتورها و سیستم های برقی کوچک مثلا روشنایی و…می باشد.

به راستی انتخاب هر محصولی در بازار امروزی بسیار پیچیده و طاقت فرسا به نظر می آید، به همین دلیل انواع موتور برق و ژنراتور بدلیل گستردگی در کیفیت و قیمت هم از این قاعده مستثنی نیستند.

مهمترین عامل در تصمیم گیری انتخاب سوخت مناسب می باشد، انواع موتور برق یا ژنراتور خانگی کوچک و مسافرتی با سه سوخت متفاوت در بازار موجود می باشد:

موتور برق یا ژنراتور برق گازسوز
موتور برق بنزینی یا ژنراتور بنزینی
موتور برق دیزلی یا دیزل ژنراتور

موتور برق گازسوز :

این موتوربرق به دلیل نوع سوخت ،کم مصرف می باشد و باعث کاهش آلودگی هوا می شود و دارای هزینه های کمتری نسبت به نوع بنزینی می باشد

از دیگر امکانات این دستگاه بی خطر بودن این دستگاه است. این نوع به خاطر گازسوز بودن و حذف بنزین باعث طول عمر محصول نسبت به نوع بنزینی شده است. یکی از بهترین برندهای ژنراتور برق گازسوز ، مدل ویسپر می باشد که در دو نوع امرجنسی یا دائم کار ارائه می شود. موتور برق های گازسوز ویسپر از توان ۱۰کاوا (معادل ۸کیلو وات تا توان ۴مگا وا قایل ارائه می باشد. نوع دائم کار پرایم برای ژنراتور برق ماینر و ارز دیجیتال ماینینگ نیز استفاده می شود.

حتما سعی نمائید دستگاه را پایه گازسوز و پرایم سفارش بدهید.

موتور برق بنزینی :

پرکاربرد ترین نوع ، موتوربرق های بنزینی می باشد این سیتم ها برای کارکردن در مکانهایی که دسترسی به گاز وجود ندارد مناسب می باشد. سوخت این سیستم ها از بنزین می باشد.

باتوجه به نوع سوخت این محصول گازهای اکسید کربن و دی اکسید کربن تولید می شود که باید در فضای باز مورد استفاده قرار گیرد در غیر اینصورت موجب خفگی می شود.

موتوربرق های بنزینی را از نظر سیستم روشن و خاموش شدن می توان به چند صورت دسته بندی نمود :

۱-موتوربرق های هندلی

۲-موتور برق های استارتی : که دارای موتور استارت الکتریکی و باطری می باشند.( البته ترکیب استارت و هندل نیز وجود دارد) نوع استارتی با دکمه استارت یا سوییچ تعبیه شده برروی خود براحتی روشن و خاموش می شوند و نیازی به هندل زدن و دور گرفتن موتور جهت روشن شدن ندارند.

۳- موتور برق های اتوماتیک : که دارای سیستم سوییچ اتوماتیک برق شهر و ژنراتور(ATS) بوده ، یعنی با قطع برق موتور برق به صورت اتوماتیک روشن شده و برگشت برق شهر فرمان خاموش شدن موتور برق ارسال می گردد. به این نوع تابلو برق های موتور برق چینج اوور می گویند.

سیستم راه اندازی موتور برق یا همان دیزل ژنراتور برای برق اظطراری هم می تواند به صورت دستی و هم به صورت اتوماتیک باشد.

در نوع دستی که در زمان بی برقی یک اپراتور موتور برق را روشن میکند و آن را وارد مدار برق میکند. ولی در صورت اتوماتیک توسط یک تابلو برق که به آن تابلوی امرجنسی میگویند که توسط یک برد کنترلر بی برقی را حس کرده و فرمان استارت موتور برق را صادر و در نهایت موتور برق به صورت خودکار روشن شده و توسط کنتاکتور مربوطه وارد شبکه برق می گردد.

اجزای تشکیل دهنده موتور برق:

موتور: این بخش از موتور برق قسمت تامین کننده انرژی اصلی مکانیکی را بر عهده دارد. موتور قسمت اصلی یک موتور برق است که در آن انرژی مکانیکی دستگاه در آن تبدیل به انرژی برق می گردد و هرچقدر توان موتور بالاتر باشد میزان برق تولید آن نیز بیشتر می باشد.
• دستگاه تولید برق متناوب : تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی بر عهده این دستگاه می باشد .
• سیستم سوخت : سیستم سوخت در موتور برق که بسته به نوع سوخت متفاوت است می تواند بر روی خود دستگاه موتور برق یا به عنوان بخشی مجزا قرار گیرد .
• تنظیم کننده ولتاژ : تنظیم ولتاژ خروجی موتور برق و تبدیل جریان برق AC به DC و بالعکس بر عهده این بخش است.
• سیستم روغن کاری : قطعات موتور برق به دلیل کار پیوسته نیاز به روغن کاری روزانه دارند، که سیستم روغن کاری این مهم را عهده دار است.
• سیستم سردسازی : قطعات و اجزای موتور برق در حین کار دچار افزایش دما می شوند لذا سیستمی جهت خنک کردن این قطعات نیاز است .
آلترناتور: که وظیفه تامین انرژی الکتریکی را بر عهده دارد.
پانل برق: تجهیزات خروجی برق AC , DC همچنین کنترل و محافظت از موتور و ژنراتور را بر عهده دارد.
اندازه ی ژنراتور ها بر مبنای جریان الکرتیکی خروجی آن که KW یا کیلو وات می باشد متفاوت است
از جمله موتور برق ۹۰۰وات -۳کیلو وات-۵/۳ کیلو وات و ۷ کیلو وات و بیشتر
طبق تعریفی دیگر موتور برق ، دیزل ژنراتور کوچک شدهای است که برای تامین برق در ظرفیت های کم و مکان های کوچک استفاده می شود.
موتور برق را با نامهای ژنراتور برق-موتور برق بنزینی-ژنراتور برق کوچک

نحوه استفاده از موتور برق

اندازه گیری میزان مصرف توان راکتیو و در صورت بالا بودن توان راکتیو امکان نصب خازن مناسب در کنارموتور برق باعث بهبود عملکرد موتور برق خواهد بود. همچنین استفاده از راه اندازهای نرم برای مصارف الکتروموتوری و جلوگیری از ضربه استارت اولیه آنها باعث بهبود عملکرد آن خواهد بود.
بهترین حالت استفاده از موتوربرق دربار نامی بوده و استفاده از موتوربرق در حداکثر توان در زمانهای طولانی ممکن است به موتور برق آسیب برسد.
نگهداری و تعمیرات بموقع و بازدیدهای دوره ای به منظور حفظ بازده موتورها و تجهیزات.
بررسی امکان استفاده از موتورهای دور متغیر بویژه برای پروانه ها و پمپها.
انتخاب موتور برقی پربازده برای بهره برداری بلند مدت و متناسب باگشتاور مکانیکی مورد نیاز.
محل استقرار موتور برق ها می باید به گونه ای باشد، که گرمای حاصل از موتورها به آسانی تهویه شود.
به حداقل رساندن اصطکاک سیستم های مکانیکی متصل به موتور برق ها.
بررسی امکان استفاده از مورتورهای پرمصرف درساعات غیرپیک مصرف برق شبکه.
و اما در صورت سوختن موتور برق به دلایل زیر عدم تعمیر موتور معیوب و جایگزینی آن با موتور جدید توصیه می گردد:
استفاده از شعله برای بیرون آوردن سیم پیچی در فرآیند تعمیر و در نتیجه تضعیف هسته.
احتمال خراب شدن عایق دندانه های ورق هسته.
بزرگتر گرفتن کلافها برای سهولت جازدن و در نتیجه افزایش تلفات.
مشکلات تنظیم موقعیت انتهایسیم پیچ.
افزایش احتمال سوختن مجدد.
کاهش راندمان موتور.

صدای موتور برق

صدای زیاد از معایب موتور برق ها می باشد که در موتور برق های کم صدای گرین پاور با تکنولوژی جدید این مشکل تا حد زیادی با بهینه سازی موتور و عایق کاری آن صدای موتور تا حدزیادی رفع شده است.

هنگامی که شما قصد خرید دارید باید ابتدا توان مورد نظر یا همان ولتاژ مورد نظر خود ونوع کاربردی که ازآن درنظر دارید به جستجوی محصول مورد نظر خود باشید.

سیم پیچی ، قدرت بدنه ،شاسی های موتور برق ،مقدار سوخت مصرفی و نوع سوخت مصرفی مواردی است که شما در هنگام خرید باید در نظر داشته باشید.

رعایت ایمنی در موتور برق های بسیار مهم است زیرا محصولات احتراق این مواد گاز های سمی و مونواکسید کربن می باشد که اگر در جای نامناسب ومحل بسته ای قرار داده شود با روشن شدن دستگاه باعث گازگرفتگی و خفگی می گردد بهمین دلیل بهتراست مکان قرار گیری آن سنجیده شود و در محیط های باز نصب گردد.
پشنهاد می گردد با توجه به نوع کاربرد شما یعنی استفاده ثابت یا خانگی، سیار یا مسافرتی، همچنین سهولت و میزان دسترسی به سوخت، ابتدا سوخت مورد نظر خود را انتخاب نمایید، موتور برق های گازی در مناطق شهری و مسکونی بدلیل دسترسی آسان و ارزان به گازشهری گزینه مناسبی می باشند و موتور برق بنزینی در مصارف سیار و همچنین موتور برق دیزلی یا دیزل ژنراتور در مصارف کشاورزی کاربرد دارند.

کیفیت و خدمات پس از فروش موتور برق

عامل بعدی کیفیت و نحوه خدمات پس از فروش می باشد، از آنجا که موتور برق یک وسیله مکانیکی الکتریکی می باشد، لذا نحوه نگهداری و ارایه خدمات پس از فروش مناسب توسط فروشنده بسیار مهم است، لذا پیشنهاد می گردد موتور برق با برندهای خوشنام و از شرکتهای معتبر با قطعات ژاپن ، ایتالیا و یا آلمان تهیه و خریداری گردد.

قابلیتهای موتور برق ویسپر و ژنراتور ویسپر
مناسب برای مصارف عمومی، کارگاهی و صنعتی
طراحی خاص و کم حجم بدنه
دارای سوئیچ قطع برق در زمان بروز بار اضافی
دارای استاندارد جهانی ایمنی (GS)
بالشتک و آرمیچر تمام مسی جهت افزایش افزایش حداکثر اثربخشی عملکرد
خروجی DC، ۱۲ ولت ۱۵ آمپر
حداقل صدا و لرزش جهت استفاده در فضاهای بسته
فیوز ایمنی و قطع کن حفاظتی سریع جهت افزایش ایمنی کاربر

برای مشاوره  و انتخاب ژنراتور برق می توانید با گروه فنی میهن توان تماس بگیرید.

پیشنهاد ما به شما

ژنراتور برق برای ماینر

ژنراتور برق برای ماینر و استخراج انواع ارزهای دیجیتال بهترین ژنراتور برق برای ماینینگ ارز …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *